Mutluluk hormonu arttı kendilginden gebe kaldı

Posted on Dec 16, 2012 in Başarı Hikayeleri, Genel | 0 comments

Adem VE   Zeynep  GÜZEL
               
 
                               Sayın Dr Murat BERKSOY’a saygı ve selamlarımı sunarım.
 
             18-03 -2006 tarihinde eşim Zeynep  GÜZEL ile evlendik.1-2 yıl geçmesine rağmen  çocuk sahibi olamadık. Tedavi  merkezlerine başvurduk 3 defa aşılama yapıldı daha sonra tüp bebek denemesine geçelim dediler hemen gonal_f, lucrin ,orgalutran gibi iğneler yapıp  yumurta toplanıyordu 3-4 gün sonra  dölleme olmadı yumurtanın kalitesi bozuk deniyordu. Denemeleri 3 defa tekrarladık sonuçlar neğatif olarak çıkıyordu.
          Artık bir çocuk sahibi olabilmek için araştırmanın zamanı geldiğini düşünerek eşim  Zeynep GÜZEL ile birlikte ilk önce CENABI ALLAHA  güvenerek başka merkezler ararken İstanbul ilinde aile hekimi Dr. Murat BERKSOY ile yollarımız birleşti. İyi ki de öyle olmuş ben , eşim ve doktorumuzla birlikte azimle ,yılmadan,yorulmadan devam  ettik.
             Doktorumuzun ve bizim kararlılığımız başarıya  ulaşmamızda en büyük etkendi. Dr. Murat BERKSOY bize diyet programı uygulayarak neleri yiyip , neler yiyemeyeceğimizi belirledi. Bize organik gıdalarla beslenmenin önemini ve başarısını anlatarak haftada 10 km yürüyüş yapmamızı  ve  ne kadar kilo verdiğimizi soruyordu  ona göre diyet listemize ek gıdalar ekleyip çıkarabiliyordu  sonucu her hafta  mail  veya  faks yoluyla göndermemizi istiyordu.
           Doktorun  bize yaptırmış olduğu tahlil sonucunda ;  HİPOGLİSEMİMİZ  var olduğunu  ve BETA ENDORFİN  seviyemizin düşük olduğunu  öğrendik.Tahlil sonuçlarına göre  vazgeçmeden  ,inanarak  ve kararlılıkla  eşimle  ben birlikte  DR .Murat BERKSOY,a güvendik  ve bize söylediklerini  harfiyen  yaptık. İlaçlarla birlikte  HİPOGLİSEMİMİZ ,İ  ve BETA ENDORFİN  seviyesini  ayarladıktan  sonra  bize  sürpriz olarak  doğal yollardan  CENABI  ALLAH    bir kız bebek nasip etti.
            Bize  yardımcı olan  DR. Murat BEKSOY,a  üstün gayretlerinden  yoğun ilgi  ve alakasından ,dost yaklaşımından dolayı  Ben Adem  GÜZEL  ve eşim Zeynep GÜZEL olarak teşekkür  eder ,bundan sonraki iş hayatında ,da  kendisine  başarılar  ,sağlık ve mutluluklar dilerim.
           Bebek  sahibi olmak isteyenlerin  özellikle  Dr,  Murat  BERKSOY  ile  karşılaşmalarını  ve  mutlu sona ulaşmalarını temenni ederiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *